Usbeki pada on klassikaline malmist keedupott, mida kasutatakse pilafi, hautiste, suppide jms roogade valmistamiseks.
• Usbeki pada on poleeritud, kergesti hooldatav pott, millel on alumiiniumist kaas ja käepide, mis ei sula, kui seda kasutatakse Kamado stiilis grillidel.
• Sobib kasutamiseks ka traditsioonilistes Kazan ahjudes.
• Paja põhi on seest ümar ja väljast sile, et seda oleks lihtne paigutada lauale, riiulile või muule pinnale.
• Läbimõõt koos käepidemetega:
• Päritoluriik: Usbekistan.
• Pajad on tehases ettevalmistatud kasutamiseks. Need ei vaja täiendavat ettevalmistamist (ei soolaga kuumutades ega muul viisil).
Pane tähele: pajad on käsitsi valmistatud ja neil võib esineda ebatasasusi. See on tavapärane ega mõjuta toidu valmistamist.