0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Lambaliha

Lamba seljatükk kondiga

1 - 2 h

4+

2/3

Trüki

Koostisained

  • 1–1,5 kg lamba seljatükid kondiga;
  • 1 spl soola basiiliku ja küüslauguga;
  • Oliiviõli Poppamies Smoky Apple kaste;
  • Peotäis koriandrit

Retsept

  1. Süüta Kamado Bono grill, valmista see ette nii otsesel kuumusel kui kaudsel kuumusel küpsetamiseks, st sisesta ainult 1 deflektor. Oota, kuni temperatuur tõuseb 120 °C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava.
  2. Pintselda liha õliga ja hõõru korralikult soolaga. Aseta liha grillile, mille all on pooldeflektor (kaudne kuumus) ja küpseta 120°C juures umbes 40 minutit või kuni liha sisetemperatuur jõuab 50°C-ni. Seda on ülilihtne mõõta kiirtermomeetriga.
  3. Eemalda liha grillilt, ava grilli kaas ja klapid ning oota, kuni söed muutuvad punaseks. Seejärel aseta seljatükk ilma deflektorita grillrestile (küpseta seda otsesel kuumusel) ja pruunista seda mõlemalt poolt paar minutit.
  4. Vii liha tagasi kaudse kuumuse tsooni ja pintseldage silikoonharja abil Smoky Apple kastmega.
  5. Eemalda liha grillilt, keera fooliumisse ja lase 15 minutit puhata.
  6. Lõika eraldi tükkideks, puista üle koriandriga ja serveeri riisi või grillitud köögiviljadega.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood