Kastmed
Kodune chimichurri kaste
Trüki
Koostisained
- 2 peotäit petersellilehti;
- 1 peotäis värsket tüümiani;
- 1 tl kuivatatud punet;
- 1 punane värske tšillipipar;
- 3 suurt küüslauguküünt;
- 2 kuivatatud Bird Eye pipart (või 1 näputäis tšillihelbeid);
- Näputäis pipart;
- 1/4 tl soola;
- 80 g oliiviõli (väärisoliiviõli);
- 2 spl viinamarjaäädikat;
- 40 g vett
Retsept
- Haki petersell, tüümian, küüslauk, tšillipipar.
- Purusta kuivatatud Bird Eye pipar (või tšillihelbed), lisa kuivatatud pune, sool, pipar. Lisa oliiviõli, viinamarjaäädikas ja vesi.
- Sega kõik läbi ja lase vähemalt 30 minutit seista.
0
Teie ostukorv on tühiPood