- 8 ühesuurust kartulit;
- 250 g riivitud Cheddari juustu;
- 100 g toorjuustu;
- 200 g peekoniribasid;
- Hapukoor;
- Roheline sibul;
- Peotäis tilli
Koostisained
Retsept
- Süüta Kamado Bono grill, valmista ette kaudsel kuumusel küpsetamine (deflektoriga) ja oota, kuni temperatuur tõuseb 200°C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava.
- Pese koorimata kartulid korralikult puhtaks ja keeda pehmeks. Kui kartulid on veidi jahtunud, lõika nende otsad ära, et neid saaks püsti panna ja kraabi lusikaga ettevaatlikult nende sisu välja, jättes alles üsna paksu seina ja põhja. Täida kartulid toorjuustuga segatud Cheddari juustuga. Keera ümber kartulite peekoniribad ja aseta grillile, küpseta umbes 35–45 minutit. Puista kartulitele riivjuustu ja küpseta umbes 10 minutit, kuni juust on sulanud.
- Lõika kartulid pikuti pooleks, lisa hapukoor, till ja ohtralt rohelist sibulat.