- 1 kg värskeid rannakarpe koorega;
- Veidike oliiviõli;
- 1 šalottsibul;
- 5–7 küüslauguküünt;
- 2–3 sellerivart;
- 100 ml viskit;
- 250 ml rõõska koort;
- Lemmik maitseroheline;
- 1 sidrun


Koostisained
Retsept
- Valmista Kamado BONO grill ette otsesel kuumusel küpsetamiseks, süüta söed, oota, kuni temperatuur tõuseb 180°C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava. Aseta Grand feu pott oma kohale.
- Prae potis vähese õliga peeneks hakitud sibul, seller, lisa koorimata küüslauguküüned, lemmik maitseroheline, vala peale viski, lase alkoholil aurustuda ja lisa rõõsk koor.
- Lisa rannakarbid, kata kaanega ja hauta umbes 10 minutit aeg-ajalt segades, kuni kõik karbid avanevad.
- Serveeri rannakarpe sidruniviilu ja praekartulitega.