0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Mereannid

Rannakarbid koore-viskikastmes

0 - 30 min

2

1/3

Trüki

Koostisained

  • 1 kg värskeid rannakarpe koorega;
  • Veidike oliiviõli;
  • 1 šalottsibul;
  • 5–7 küüslauguküünt;
  • 2–3 sellerivart;
  • 100 ml viskit;
  • 250 ml rõõska koort;
  • Lemmik maitseroheline;
  • 1 sidrun

Retsept

  1. Valmista Kamado BONO grill ette otsesel kuumusel küpsetamiseks, süüta söed, oota, kuni temperatuur tõuseb 180°C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava. Aseta Grand feu pott oma kohale.
  2. Prae potis vähese õliga peeneks hakitud sibul, seller, lisa koorimata küüslauguküüned, lemmik maitseroheline, vala peale viski, lase alkoholil aurustuda ja lisa rõõsk koor.
  3. Lisa rannakarbid, kata kaanega ja hauta umbes 10 minutit aeg-ajalt segades, kuni kõik karbid avanevad.
  4. Serveeri rannakarpe sidruniviilu ja praekartulitega.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood