0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Kala

Lõhe seedripuust küpsetusalusel

0 - 30 min

4

1/3

Trüki

Koostisained

  • 600 g lõhe;
  • Porkmafia Louisiana Bayou maitseainesegu;
  • 1 peotäis tilli;
  • Paar viilu sidrunit

Retsept

  1. Leota seedripuust alust 10 min vees.
  2. Maitsesta lõhe Porkmafia Louisiana Bayou maitseainesegu ja tilliga ning aseta lõhele sidruniviilud.
  3. Süüta Kamado Bono grill, valmista see ette otsesel kuumusel küpsetamiseks (ilma deflektoriteta), kuumuta 200°C-ni.
  4. Tõsta lõhe seedripuust alusele ja küpseta umbes 20 minutit või kuni kala sisetemperatuur jõuab 50 C-ni.
  5. Serveeri riisi ja värske salatiga.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood