0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Ulukiliha

Hirve seljatükk

1 - 2 h

4

2/3

Trüki

Koostisained

  • 600 g hirve seljaliha;
  • 1 peotäis värsket rosmariini;
  • 1 peotäis värsket tüümiani;
  • 1 tl Poppamies SPG maitseainesegu

Retsept

  1. Maitsesta kogu seljatükk Poppamies SPG maitseaineseguga. Haki värske tüümian ja rosmariin peeneks. Hõõru need lihale.
  2. Süüta Kamado Bono grill, valmista see ette küpsetamiseks – tõstke grillrest kõrgeimasse asendisse, sisestage ainult üks deflektor, luues nii samal ajal grillis otsese ja kaudse kuumuse tasemed. Kuumuta grill 130°C-ni, reguleerige õhutusavasid temperatuuri stabiliseerimiseks. Aseta liha grillirestile, mille alla on asetatud deflektor, ja kuumuta kuni liha sisetemperatuur jõuab 45°C-ni. Selleks kulub olenevalt liha paksusest umbes 30 minutit.
  3. Tõsta liha grillilt, keera fooliumisse ja tõsta hetkeks kõrvale.
  4. Ava grilli kaas, et söed saaksid hapnikku ja tugevamalt põlema hakkaksid. Jäta 3–5 min seisma. Seejärel pruunistage liha ühe korra mõlemalt poolt 90 sekundit. Lõika liha.
  5. Serveeri praekartulite, praetud metsaseente, salati ja chimichurri kastmega.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood