- 5-6 kg metssea tagatükki;
- 1 küüslauk;
- Sool ja pipar;
- 6 spl sinepit;
- 2 tl võid;
- 0,5 l õlut
Koostisained
Retsept
- Hõõru metssea tagatükki soola ja pipraga ning aseta lihasse tehtud sisselõigetesse küüslauguküüned. Marineeri külmkapis 3 päeva.
- Marineeritud liha kata sinepiga ja lase veel kaks tundi seista. Valmista Kamado Bono grill ette kaudsel kuumusel küpsetamiseks (deflektoriga) ja oota, kuni temperatuur tõuseb 120°C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava. Aseta liha grillile ja küpseta 4 tundi. Pärast seda keera liha fooliumisse, aseta ahjuvormi, lisa õlu ja või ning tõsta grillis temperatuur 140°C-ni. Küpseta veel 4 tundi.