0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Ulukiliha

Aeglaselt röstitud metssea tagatükk

+10h

4+

2/3

Trüki

Koostisained

  • 5-6 kg metssea tagatükki;
  • 1 küüslauk;
  • Sool ja pipar;
  • 6 spl sinepit;
  • 2 tl võid;
  • 0,5 l õlut

Retsept

  1. Hõõru metssea tagatükki soola ja pipraga ning aseta lihasse tehtud sisselõigetesse küüslauguküüned. Marineeri külmkapis 3 päeva.
  2. Marineeritud liha kata sinepiga ja lase veel kaks tundi seista. Valmista Kamado Bono grill ette kaudsel kuumusel küpsetamiseks (deflektoriga) ja oota, kuni temperatuur tõuseb 120°C-ni. Ühtlase temperatuuri hoidmiseks reguleerige ülemist ja alumist õhutusava. Aseta liha grillile ja küpseta 4 tundi. Pärast seda keera liha fooliumisse, aseta ahjuvormi, lisa õlu ja või ning tõsta grillis temperatuur 140°C-ni. Küpseta veel 4 tundi.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood