0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Kala

Küpsetatud makrell

1 - 2 h

3

1/3

Trüki

Koostisained

  • 3 makrelli (üks umbes 600 g);
  • 3 tl Poppamies SPG maitseainesegu;
  • 1/2 sidruni mahl;
  • 20 ml oliiviõli

Retsept

  1. Puhasta makrell, aseta toidukilele, piserda kala oliiviõliga, pigista sellele sidrunimahla ja hõõru hästi maitseaineseguga. Mässi kõik kilesse ja pane 1–2 tunniks külmkappi.
  2. Süüta Kamado Bono grill, valmistage see ette otsesel kuumusel küpsetamiseks (ilma deflektorita) ja oota, kuni temperatuur jõuab 160°C-ni. Kasuta toiduvalmistamiseks kas vana, juba kasutatud sütt või väikest kogust uut sütt.
  3. Aseta grillile mittenakkuv matt, pane sellele kala ja küpseta umbes 20 minutit, kala mitu korda ümber keerates.
  4. Serveeri riisi, kartulite või värske salatiga.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood