0.00
0
+372 5323 3732
Kategooria
Kala

Fish & Chips

0 - 30 min

4

1/3

Trüki

Koostisained

  • 1 kg kalafileed;
  • 5 suurt kartulit;
  • 1 l õli praadimiseks;
  • Tainas:
  • 150 g jahu;
  • 130 g riisijahu;
  • 150 ml mineraalvett;
  • 200 ml tumedat õlu;
  • 2 tl suhkrut;
  • 2 tl soola;
  • Garneeringuks:
  • 200 g värskeid herneid;
  • 1 tšillipipar, veidi soola ja pipart;
  • 3 küüslauguküünt;
  • 50 ml rõõska koort;
  • 4–5 värsket piparmündilehte;
  • Tartar kastme jaoks:
  • 5 spl majoneesi;
  • 1 spl sinepit, veidi soola, pipart;
  • 2 küüslauguküünt;
  • 10–15 väikest marineeritud kurki

Retsept

  1. Sega tainas taigna koostisainetest ja lase umbes 30 minutit seista.
  2. Valmista garneering. Prae herneid pannil umbes 3–5 minutit, lisa koor, riivitud küüslauk, piparmünt, tšilli, maitsesta soola ja pipraga ning peenesta kõik blenderis.
  3. Valmista kaste. Lõika kurgid kuubikuteks, sega hulka majonees, maitsesta sinepiga, riivitud küüslauguga, lisa soola ja pipart.
  4. Lõika kartulid paksudeks viiludeks, kalafilee aga ribadeks.
  5. Süüta Kamado Bono grill, valmista ette otsesel kuumusel küpsetamiseks (deflektoriga) ja oota , kuni temperatuur tõuseb 180°C-ni.
  6. Pane pott grillile, vala potti õli ja lase hästi kuumeneda.
  7. Kui õli on kuum, lisa potti tükeldatud kartulid ja küpseta 6–9 minutit. Võta kartulid potist ja aseta majapidamispaberile.
  8. Kasta kalaribad taignasse, seejärel pane potti ja prae 2–3 minutit. Serveeri kala kartulite, hernepüree ja tartarikastmega.

Kamado retseptid

Muud:
0
    0
    Ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood