Toode sobib suurepäraselt kala, liha, vürtside, juustu, pähklite ja muude toitude külmsuitsetamiseks.
• Mahutab umbes 200g või 0,5l suitsutolmu kuni 20 tunniseks põlemiseks.
• Sobib kõikidele kinnistele grillidele ja suitsuahjudele..
• Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest.
Kasutamine:
Eelmaldage grillilt kogu tuhk ja süsi. Täitke suitsugeneraator puidutolmuga (veenduge, et see oleks kuiv), täitke tarvik ilma puidutolmu vajutamata ja jätke paar mm vaba ruumi spiraali ülaossa. Asetage spiraal tulekolde põhjas asuvale tuharestile, süüta teeküünla abil tolm ja hakka suitsetama. Suitsetades hoia grilli klapid minimaalselt lahti
Sobib kõikidele Kamado Bono mudelitele või teistele Kamado tüüpi grillidele 40cm (või üle 15″)