Briketid on valmistatud söest, tärklisest, veest. Tähelepanu! Ei soovita kamado grillidele. Briketisüted hoiavad optimaalset temperatuuri kuni 3 tundi.
Söebriketi saab ahjupõletiga täiesti ühtlaselt süüdata vaid 20 minutiga. Vastab standardi EN 1861-2: 2005 nõuetele.
KASUTAMINE: Kasutage ainult graanuleid, mis vastavad standardile EN 1860-3. Süütage söebrikett ja oodake umbes 20 minutit. Grillil saab grillima hakata siis, kui brikett on kaetud valge tuhakihiga ja leek kaob.
HOIATUS: ei ole mõeldud kasutamiseks siseruumides. Kasutage ainult hästi ventileeritavates kohtades. Küpsetage alati tasasel, horisontaalsel, kuumakindlal pinnal, eemal puudest ja muudest tuleohtlikest esemetest. Ärge kasutage esma- ega kordussüütamiseks alkoholi, kütust ega lahusteid, süütegaasi ega bensiini.
Hoidke lapsed ja loomad grillist eemal isegi pärast nende kustutamist. Ärge jätke grilli järelvalveta. Ärge püüdke kaasas kanda põlevat grilli. Ärge valage süttivaid aineid põlevale grillile. Ainult välitingimustes kasutamiseks. Põlev grill peab alati olema täiskasvanu järelevalve all. Visake ära ainult täielikult kustutatud ja täielikult jahutatud süsi. Visake kivisütt välja ainult õues. Ärge kunagi kasutage grilli lubamatutes kohtades. Ärge kunagi kasutage grilli esemete või pindade läheduses, mis võivad kiiresti süttida või kuumuse või sädemete poolt kahjustada saada.