• Nagu nimest ilmneb, sobib see kõige paremini Ameerika grillroogadele. Hõõruge ribisid enne küpsetamist ja niisutage küpsetamisel ajal regulaarselt näiteks õunamahlaga. Hõõruge praetükkidele või segage näiteks kotlettide valmistamisel hakkliha sisse.
• Poppamiesi vürtsisegu sobib kuivalt marineerimiseks, st liha sisse hõõrumiseks, ning nii köögis kui grillides toidu üldiseks maitsestamiseks. Vürtsisegu sobib ka suitsulihale. Maitseainesegus ei ole midagi ülearust, kõik koostisained on maitsete, soolasuse ja magususe poolest tasakaalus. Vürtsisegu hõõrutakse korralikult liha sisse. Ühe kilo liha maitsestamiseks kulub umbes 40–50 g segu.
• GRILLIL: hõõruge maitseainesegu koos väikese õlitilgaga liha sisse ja küpsetage liha.
• AHJUS: hõõruge lihale paks kiht vürtsisegu ja niisutage näiteks õunamahlaga. Küpsetage liha madalal kuumusel. Segage juurviljatükke tilga õliga ning keerutage neid vürtsisegus. Küpsetage ahjus.
• PANNIL: patsutage vürtsisegu lihale või keerutage lihatükke vürtsis. Praadige väikse õlitilgaga. Lisage vedelikku, näiteks koort, ning saate lihale suurepärase kastme.
• KEETES: kasutage vürtsisegu suppide, lihahautiste ja kastete maitsestamiseks.
• Vürtsisegu sobib suurepäraselt ka dipikastme valmistamiseks – segage kahe teelusikatäie hapukoorega ja laske kastmel külmikus maitsestuda.