• Glaseerimine on üldiselt on profiköökides kasutatav termin ja paljudele kodukokkadele on see mõiste üsna tundmatu. Glaseerimiskaste on tavaliselt magusam kaste, mis pintseldatakse toidu valmimise lõppjärgus lihale või köögiviljadele või mida kasutatakse dipina.
• Erinevad koolkonnad kasutavad kastet aga erinevalt ning glasuuri lisamine viimases küpsemisjärgus on vaid üks paljudest võimalustest. Kuna kaste on magus, hoidke temperatuuril silm peal ja keerake liha piisavalt palju, et suhkur ei läheks kõrbema.
• Kaste ei ole eriti tuline ja sobib seega kõigile.
• Suitsutšilli, õun ja mesi.
• See kaste on tõenäoliselt oma klassi parim kõrvalroog, mida saate toidule või taldrikule lisada, ning seda on äärmiselt lihtne kasutada. Õunamaitse, magusus ja suitsutšilli sobivad kokku nii täiuslikult, et see kaste teeb teid sõnatuks.
• Nipid:
• Pintseldage kastet enne serveerimist grillitud või praetud lihale
• Kasutage grillkastmena
• Serveerige kõrvalroana
• Röstsaial
• Lisage tavalistele lihapallidele, pitsale või valmistoidule maitseelamust
• Segage dipi valmistamiseks hapukoorega