Molini Pizzuti foccacia-seguga on Itaalia leiva küpsetamine kodus lihtsam kui kunagi varem! Et saada kõrge ja õhuline foccacia, on segu valmistatud kõrgekvaliteedilistest 0-tüüpi jahudest, korduvalt jahvatatud durum-nisu mannast, looduslikust kuivatatud pärmist ja kuivatatud juuretisest. Sul tuleb vaid lisada vett, soola ja õli.
Kuidas valmistada?
Puglia „Focaccia“
Üks pakk (500 g) Molini Pizzuti foccacia segu
290 ml vett
Õli
Soola
Sega jahu veega, lisa õli ja sool ning sõtku taigen korralikult ühtlaseks (vähemalt 10 minutit). Kata rätikuga ja lase soojas kohas kerkida ca 30 minutit.
Valmista samal ajal kate, kui soovid midagi lisada – näiteks kirsstomatid, oliivid, rosmariin.
Kerkinud taigen jaga kaheks võrdseks osaks, vormi pallideks ja lase veel 90 minutit kerkida. Vormi taignast foccacia, pintselda õliga ja aseta peale kate. Küpseta 200 °C juures 10 minutit.