„FOCACCIA“ leivasegu, 500 g.

Molini Pizzuti

3.00

    Tarne 1-3 tööpäeva jooksul
    Tasuta kohaletoimetamiseni jäänud 30.00!

    Molini Pizzuti foccacia-seguga on Itaalia leiva küpsetamine kodus lihtsam kui kunagi varem! Et saada kõrge ja õhuline foccacia, on segu valmistatud kõrgekvaliteedilistest 0-tüüpi jahudest, korduvalt jahvatatud durum-nisu mannast, looduslikust kuivatatud pärmist ja kuivatatud juuretisest. Sul tuleb vaid lisada vett, soola ja õli.

    Kuidas valmistada?

    Puglia „Focaccia“
    Üks pakk (500 g) Molini Pizzuti foccacia segu
    290 ml vett
    Õli
    Soola

    Sega jahu veega, lisa õli ja sool ning sõtku taigen korralikult ühtlaseks (vähemalt 10 minutit). Kata rätikuga ja lase soojas kohas kerkida ca 30 minutit.

    Valmista samal ajal kate, kui soovid midagi lisada – näiteks kirsstomatid, oliivid, rosmariin.

    Kerkinud taigen jaga kaheks võrdseks osaks, vormi pallideks ja lase veel 90 minutit kerkida. Vormi taignast foccacia, pintselda õliga ja aseta peale kate. Küpseta 200 °C juures 10 minutit.

     

    Toiteväärtus (100 g):

    1500 kJ / 354 kcal

    Rasvad

    2 g (millest küllastunud rasvhapped 0,3 g)

    Süsivesikud

    72 g (millest suhkrud 0,8 g)

    Valgud

    11 g

    Sool

    0,004 g

    Pakend

    500 g

    Säilitamine

    jahedas, kuivas kohas (15–25 °C)

    Kampaaniad

    Vaata kõiki

    Lisatarvikud

    Vaata kõiki